Pytanie

Dyskutujemy na temat zmian w naszym zrzeszeniu stron o Disneyu.

Pytanie

Postprzez andrzej91 » Pn wrz 18, 2006 10:37 am

Mam pytanie- czy jest możliwość dodania mojego forum do D.pl ?
www.KaczeOpowiesci.go.pl ?
:)
jeśli tak to fajnie by było :)
a tutaj kod:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
<a href="http://www.kaczeopowiesci.go.pl" target="_blank"><img src="http://img223.imageshack.us/img223/8398/logokaczekw7dr8.png" alt="Pierwsze w polsce forum o Kaczych Opowieściach!" border="0" width="219" height="62"></a>


PS. Dlaczego jak wchodzę na D.pl to przenosi mnie na jakieś e.pl ?? tylko czasami udaje mi się dostać na d.pl...
Avatar użytkownika
andrzej91
 
Posty: 87
Dołączył(a): Wt lip 25, 2006 8:26 pm

Postprzez Hyzio » Śr wrz 20, 2006 9:23 am

Bo D.PL to tylko nazwa prawdziwy adsres to:
http://www.disneymania.w.interia.pl
Qwerty
Avatar użytkownika
Hyzio
Szef HDZ
 
Posty: 665
Dołączył(a): Śr lis 16, 2005 10:20 am
Lokalizacja: nie wiem
GG: 0

Postprzez andrzej91 » Pt wrz 22, 2006 8:39 pm

To jak - dodacie moje forum do d.pl ? :D
Avatar użytkownika
andrzej91
 
Posty: 87
Dołączył(a): Wt lip 25, 2006 8:26 pm

Postprzez lis » Pn wrz 25, 2006 4:10 pm

Dodawanie stron jest zawieszone na najbliższe dwa tygodnie.
Tymczasem proszę wszystkich zrzeszonych o wysłanie mi swojego głosu dot. wniosku Andrzeja91 (pw, list emaliowany, lub gg).
Avatar użytkownika
lis
administrator
 
Posty: 1137
Dołączył(a): So lis 20, 2004 8:03 pm
Lokalizacja: Kielce
Imię: Mateusz
GG: 3889388

Postprzez andrzej91 » Wt wrz 26, 2006 3:50 pm

No, w końcu ktoś zaczął działać :wink:
Avatar użytkownika
andrzej91
 
Posty: 87
Dołączył(a): Wt lip 25, 2006 8:26 pm

Postprzez andrzej91 » N paź 08, 2006 11:48 am

Sorry, że piszę post pod postem ale już długo czekam i nie wiem czy dodacie to forum czy nie ? Robiliście jakąś ankietę?
Avatar użytkownika
andrzej91
 
Posty: 87
Dołączył(a): Wt lip 25, 2006 8:26 pm

Postprzez Fergus » Pn paź 16, 2006 4:17 pm

Tak, nawiasem, to jak wchodzę na D.pl to nie działają mi polskie znaki, (może to ja coś pomieszałem w swoim komputerze jak naprawiałem ISO w swojej stronce) ale tu jest ten sam problem. Mianowicie, moja przeglądarka choć ma ustawioną funkcję "Automatyczne kodowanie" to wybiera kodowanie "Windows", przez co nie ma polskich znaków. Kiedy sam zmienię na ISO wsystko jest ok :wink:

lis napisał(a):Dodawanie stron jest zawieszone na najbliższe dwa tygodnie.


Czy dodawanie stron jest już aktualne czy trzeba jeszcze czekać... bo jest sprawa... :wink:
Jak coś e-maila już wysłałem.
Avatar użytkownika
Fergus
 
Posty: 1127
Dołączył(a): N sie 28, 2005 6:06 pm
Lokalizacja: Okolice Kielc
Imię: Łukasz
GG: 1465562

Postprzez Arcer » Pn paź 16, 2006 4:27 pm

Fergus napisał(a):Mianowicie, moja przeglądarka choć ma ustawioną funkcję "Automatyczne kodowanie" to wybiera kodowanie "Windows", przez co nie ma polskich znaków. Kiedy sam zmienię na ISO wsystko jest ok

Tak właściwie to funkcję autowybierania w IE można o kant kuli potłuc, Ja mam ten sam problem, gdy wybiorę tę opcję. Właściwie najrozsądniejszym rozwiązaniem jest samodzielne wybranie "Europa Środkowa (ISO)".
Avatar użytkownika
Arcer
el moderatoro
 
Posty: 1395
Dołączył(a): N lis 21, 2004 12:45 pm
Lokalizacja: Łomazy/Warszawa
GG: 0

Postprzez andrzej91 » N sty 28, 2007 6:13 pm

Pytam jeszcze raz bo nikt mi nie odpowiedział..

czy moje forum trafi do D.pl ??
prosze o szybką odpowiedź bo już kilka miesięcy czekam :(
Kacze Opowieści

Obrazek
www.KaczeOpowiesci.go.pl - forum o serialu Kacze Opowieści, zapraszam :)
Avatar użytkownika
andrzej91
 
Posty: 87
Dołączył(a): Wt lip 25, 2006 8:26 pm

Postprzez aligator » Cz wrz 13, 2007 8:55 pm

Arcer napisał(a):Tak właściwie to funkcję autowybierania w IE można o kant kuli potłuc, Ja mam ten sam problem, gdy wybiorę tę opcję. Właściwie najrozsądniejszym rozwiązaniem jest samodzielne wybranie "Europa Środkowa (ISO)".


Eee... tam głupoty opowiadasz ktoś po prostu zadeklarował na tej stronie nie to kodowanie co trzeba, wystarczy zamienić:

to
Kod: Zaznacz cały
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">

na to
Kod: Zaznacz cały
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2">


i wszystko będzie cacy :D
aligator
 
Posty: 3
Dołączył(a): Cz sie 30, 2007 3:29 pm

Postprzez Arcer » Pt wrz 14, 2007 6:12 am

Nie pisałbym tak, gdybym nie znał problemu. W nowszych wersjach IE funkcja autowybierania działa poprawnie, ale w starszych na nic się to zdawało, bo jeśli w kodzie strony bylo kodowanie Windows, autowybór mimo to wybierał opcję ISO i dlatego wyskakiwały krzaczki. Teraz już to jest poprawione (ale i tak nie używam IE).
Avatar użytkownika
Arcer
el moderatoro
 
Posty: 1395
Dołączył(a): N lis 21, 2004 12:45 pm
Lokalizacja: Łomazy/Warszawa
GG: 0


Powrót do D.pl - propozycje zmian

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron